Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sumari

Programa

El sistema Sierra està desenvolupat per l'empresa nord americana Innovative Interfaces Inc.


Instal·lació del Client Sierra

1. Accediu a l’adreça a la següent adreça per descarregar el client:

http://ccuc.csuc.cat/web/installers/


2. En aquesta pàgina, seleccioneu “Download Windows Pure 64 Bit (SFX)” si el vostre el PC te un sistema operatiu Windows de 64bits o “Download Windows (SFX)” si te un altre sistema operatiu de Windows.

 


3. Un cop descarregat, només cal fer clic al instal·lador descarregat.


a. Chrome


b. Firefox, obriu descàrregues i feu clic a l'instal·lador

c. Explorer, al donar-li al botó, us demanarà si voleu desar l'instal·lador o executar-lo. Podeu donar-li a executar directament i l'obrirà un cop finalitzada la descàrrega.


4. Apareixerà una finestra de Windows confirmant que voleu executar l’instal·lador, seleccioneu “Executa”.


5. Acte seguit, començarà la preparació de la instal·lació del client Sierra.


6. Un cop finalitzada la preparació de la instal·lació, s’obrirà finalment l’instal·lador del client. En aquesta pantalla  seleccioneu “Next”.


7. (Pas opcional segons configuració local). En alguns casos i segons la configuració local, no permet crear la carpeta on s’instal·larà el client automàticament. Si es dóna el cas, tan sols cal que seleccioneu l’opció “Choose Install Folder" i creeu una carpeta nova al disc local (C:), anomenada per exemple Sierra, i ja ens permetrà continuar amb la instal·lació.8. Un cop seleccionada la carpeta d’instal·lació, us demanarà on voleu l’accés directe a Sierra. En aquest cas s’ha seleccionat a l’Escriptori.


9. Finalment us demanarà el nom del domini del servidor, on haureu d'indicar: ccuc.csuc.cat10. Un cop indicat el domini del servidor, us apareixerà un resum de la configuració d’instal·lació del client Sierra. Confirmades les dades, només caldrà que seleccioneu “Install”.


11. Començarà la instal·lació del client i en poc temps acabarà el procés.Tanqueu el procés d'instal·lació seleccionant "Done".


12. A partir d'aquí, ja podreu iniciar el client Sierra, el qual disposarà d’un accés directe a l’escriptori si així ho hem indicat en el procés d’instal·lació.


13. El primer cop que inicieu el client tardarà una mica en arrencar i en realitzar correctament el login, això és degut a que en primer lloc actualitzarà algun dels seus fitxers.14. Contacteu amb l'oficina del CCUC per a obtenir el vostre usuari i clau.

Problemes amb la connexió a Sierra

En el cas que un cop instal·lat el client Sierra tingueu problemes de connexió i no hi pugueu accedir, comproveu en primer lloc que teniu els ports 63000, 63100 i 64000 oberts.

Si aquests ports estan oberts i els problemes persisteixen no dubteu en contactar amb l'oficina del CCUC.


______________________________

Juliol 2019

                                                                                                                                                                                                                
  • No labels